Strona główna > Aktualności
Aktualności

  Kotlet Mielony Ponidzia...
2010-03-16 13:11:28
Szef Kuchni Marzena Lichwała - poleca Kotlet mielony Ponidzia...


Składniki:
- mięso mielone (wieprzowo-wołowe)
- kapusta świeża biała ( drobno posiekana i sparzona )
- ryż
- kasza manna
- jajka
- mąka do panierowania
- do tego polecamy sos pieczarkowy bądź pomidorowy




Poleca Szef kuchni: Marzena Lichwała -Kotlet Mielony Ponidzia ...

Kotlet Mielony Ponidzia, sam nigdy nie przepadałem za kotletami ( mięsem mielonym ), aż do tego czasu gdy spróbowałem kotlet mielony Ponidzia.
Mięsko rozpływa się w ustach a delikatny sosik idealnie dopełnia jego smak.


Serdecznie Zapraszamy
Restauracja Gościniec
Zamek Dersława
Tomasz Wądek

 Historia Zamku Dersława  Dojazd  Restauracja  Catering  Pensjonat  Usługi  Rezerwacja  Cennik  Uzdrowisko  Aktualności   Kontakt 
Copyright © 2003-2006 Zamek Dersława
Projekt realnet.pl